Развитие без граници

Отзиви

Галя Русева, Русе

Галя Русева, Русе

Страхотно начинание! Много добро влияние върху образователните способности на моето момиче. Отрази се и върху социалните й контакти. Постига с лекота добри резултати и в държавното училище. Имахме удоволствието да работим с двама треньори - опита на знаещия и работил с деца през годините и хъса на младия човек подтикващ към лични успехи. Благодарим за дадената възможност да сме част от прекрасния екип на Менталната академия!
Мирослава Панайотова, Русе

Мирослава Панайотова, Русе

За мен като родител курса по ментална аритметика даде на сина ни първо упоритост да се справя с трудностите, т.к. курса за осем годишно дете е цяло приключение, за което трябва воля. Имаше и моменти на съмнение, че не може да се справи с материята и искаше да спре, но с помощта на треньорите и волята. която имаше превъзмогна тези моменти. Сега вече е минал три нива продължава смело напред и с желание. Курса също му помага да е малко по-съсредоточен и вярвам, че има много още какво да постига в тази област. Помага му и в училището за часовете по математика и смятането на ум. И след тези думи искам да благодаря на целия екип и на всички от Академия за развитие на интелекта AMAKids гр. Русе за вниманието и загрижеността към нашето дете, да им пожелая много успехи и нека повече родители и деца да се замислят и запишат на курсовете по ментална аритметика. Поздрави и успех/
Велизара Георгиева, Русе

Велизара Георгиева, Русе

Здравейте, моя син Михаил посещава курсовете на АМАКидс по ментална аритметика. Мина две нива доста успешно, живот и здраве на есен ще започне трето ниво. Аз и моето семейство сме изключително благодарни на целия екип - Диляна Станчева, треньор госпожа Николова. Сина ни започна курса в най трудния момент за нашето семейство, изобщо не бяхме на ясно с нищо, но те нито за миг не го оставиха, винаги бяха на среща, изключителен професионализъм и човечност, винаги когато е имал нещо неясно индивидуално му се обяснява, и резултата е прекрасен. Тези прекрасни дами направиха така, че сина ми да обича математиката, научиха го да има борбен дух и да бъде малък състезател. Сега дори да е ваканция, той с удоволствие сяда и решава задачки на приложението. До скоро мили Дами! Поздрави!
Петя Колева

Петя Колева

И ДВЕТЕ МИ ДЕЦА ПОСЕЩАВАТ ЦЕНТЪРА ПО МЕНТАЛА АРИТМЕТИКА АМАКИДС. УСПЕХЪТ Е МНОГО ГОЛЯМ.
За мен е голямо щастие, че открих центъра по ментала аритметика Амакидс. И двете ми деца го посещават - Маги на 9г и Дамян на 6г. Успехът на сина ми е много голям и това, в което най-много му помага е концентрацията. Единствено съжалявам, че не ви е имало по-рано за да запиша дъщеря си по-рано.
Зоя Стоянова

Зоя Стоянова

ДЪЩЕРЯ МИ ИЛИЯНА ПРИ ВАС СЕ ЧУВСТВА МНОГО ДОБРЕ И СИГУРНА В ЗНАНИЯТА, КОИТО ПОЛУЧАВА.
Много съм щастлива, че мога да дам на дъщеря ми Илияна възможността да посещава това толкова интересно място като "Амакидс". При вас тя се чувства много добре и сигурна в знанията, които получава, а след това умело използва навсякъде. Сигурна е в себе си, а аз в нея и във вас. Благодаря ви за прекрасното отношение!
Десислава Цветкова

Десислава Цветкова

НИКОЛА ПОСЕЩАВА ЗАНЯТИЯТА И ИМА ГОЛЯМА ПРОМЯНА В КОНЦЕНТРАЦИЯТА.
Нямахме търпение Никола да навърши 6г., за да може да посещава занятията в "Амакидс". Всичко, което зная и съм виждала в YouTube вече виждам и в нашия син. На първо място има промяна в концентрацията и е по-възприемчив. Препоръчала съм ви на всички мои приятели и познати!
Отзиви 2 от 3