Развитие без граници

Отзиви

Петя Колева

Петя Колева

И ДВЕТЕ МИ ДЕЦА ПОСЕЩАВАТ ЦЕНТЪРА ПО МЕНТАЛА АРИТМЕТИКА АМАКИДС. УСПЕХЪТ Е МНОГО ГОЛЯМ.
За мен е голямо щастие, че открих центъра по ментала аритметика Амакидс. И двете ми деца го посещават - Маги на 9г и Дамян на 6г. Успехът на сина ми е много голям и това, в което най-много му помага е концентрацията. Единствено съжалявам, че не ви е имало по-рано за да запиша дъщеря си по-рано.
Зоя Стоянова

Зоя Стоянова

ДЪЩЕРЯ МИ ИЛИЯНА ПРИ ВАС СЕ ЧУВСТВА МНОГО ДОБРЕ И СИГУРНА В ЗНАНИЯТА, КОИТО ПОЛУЧАВА.
Много съм щастлива, че мога да дам на дъщеря ми Илияна възможността да посещава това толкова интересно място като "Амакидс". При вас тя се чувства много добре и сигурна в знанията, които получава, а след това умело използва навсякъде. Сигурна е в себе си, а аз в нея и във вас. Благодаря ви за прекрасното отношение!
Десислава Цветкова

Десислава Цветкова

НИКОЛА ПОСЕЩАВА ЗАНЯТИЯТА И ИМА ГОЛЯМА ПРОМЯНА В КОНЦЕНТРАЦИЯТА.
Нямахме търпение Никола да навърши 6г., за да може да посещава занятията в "Амакидс". Всичко, което зная и съм виждала в YouTube вече виждам и в нашия син. На първо място има промяна в концентрацията и е по-възприемчив. Препоръчала съм ви на всички мои приятели и познати!
Наталия Първанова

Наталия Първанова

СОФИЯ Е ВИНАГИ ЕНТУСИАЗИРАНА ОТ ВСЕКИ УРОК, ЕЖЕДНЕВНО РАБОТИ ВКЪЩИ НА ОНЛАЙН ПЛАТФОРМАТА.
София е винаги ентусиазирана от всеки урок, ежедневно работи вкъщи на онлайн платформата с голямо желание и интерес. Очаровани сме от прекрасното отношение и винаги индивидуалния подход към всяко дете и неговите нужди. Вече обичаме математиката!
Петър Топалски, Пловдив

Петър Топалски, Пловдив

Посещаваме АМАКидс Пловдив от 3 месеца и съм очарована от резултатите, които виждам. Горещо препоръчвам на всички, които искат да развият истинския потенциал на децата си.
Димитър Ярев, Пловдив

Димитър Ярев, Пловдив

Синът ми завърши успешно четвъро ниво събиране и изваждане АМАКидс Пловдив. Ползите от обучението са само положителни. Подобрена концентрация, бързина и гъвкавост на мисълта, след завършване на курса. Преподавателите са страхотни. Работи се в приятелска обстановка и положително настроена среда. Благодаря ви!
Отзиви 1 от 3